06-55714502
info@duobizz.nl

Ons Team

Duobizz BV is een handelsonderneming in hout en tuin producten die in 2013 is opgericht. Het team van Duobizz bestaat uit vijf personen en we kunnen u dus een persoonlijke benadering garanderen. 

BERT BREKELMANS

Eigenaar/Inkoop/verkoop/Internet
Bert richt zich op de inkoop van hout tegen een vriendelijke prijs. Kwaliteit, keurmerken en de reputatie van de leverancier zijn daarbij van belang. Alleen zo kan Goedkope Carports een lage prijs mét kwaliteit garanderen. Daarnaast richt Bert zich op de offerteaanvragen. Hij kan u voorzien van advies, helpen met bouwtekeningen en steekt graag zijn handen uit de mouwen om aan uw maatwerk te kunnen voldoen.

KEES SCHOONE

Eigenaar/Verkoop/Logistiek/Timmerman
Kees is verantwoordelijk voor de logistiek en rijdt door heel Nederland en België om de overkappingen bij u thuis te leveren. Natuurlijk mag u de producten ophalen in onze loods, maar anders staat Kees voor u klaar. Hij is flexibel, weet als geen ander hoe hij hout veilig kan vervoeren en is altijd in voor een babbel. Heeft u de koffie al klaarstaan?

FRANK VAN DEURSEN

ZZP er Timmerman Timmerbizz
Frank is een echt vakman en zit al ruim 30 jaar in het vak. Hij heeft meerdere huizen gebouwd, houten tuinmeubelen gemaakt en houdt zich nu bezig met de montage van overkappingen. Frank gaat geen bouwtekening uit de weg en weet carports stevig te plaatsen. Daarnaast kan hij prima in een team werken, dus als u het leuk vindt om een handje te helpen, geen probleem!
Designed by Maikel © 
map-markerphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram